Theaterkamp

Wie kent onze succesvolle Toverknol theaterkampen niet? Ben je creatief en heb je veel fantasie? Dan is deelname aan één van de TOVERKNOL THEATERDAGEN of THEATER WERKWEKEN iets voor jou! In de voorjaars-,  zomer-, herfst- en kerstvakantie organiseren we dit feest in onze Amsterdamse locatie!

Toverknol theaterdagen: Je kan één of meerdere dagen deelnemen. Elke dag heeft een ander thema en we organiseren leuke, theatrale activiteiten in maar ook buiten het theater. Je ontdekt spelenderwijs de magische wereld van theater en beleeft de leukste avonturen! Voor kinderen van 5 t/m 9 jaar. Het is 60 euro per dag.

Toverknol theater werkweek ( alleen in de zomervakantie ): In een week maak je met andere deelnemende kinderen zelf een voorstelling! Je verzint het verhaal, maakt het decor, kostuums en leert een rol uit de voorstelling. De voorstelling speel je aan het einde van de week voor familie, vriendjes of vriendinnetjes. Je mag zelf vijf personen uitnodigen als publiek. Natuurlijk ontdekken we ook buiten spelenderwijs de magische wereld van het theater! Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar

   VOORJAARSVAKANTIE  AMSTERDAM:

      IN DE TOVERKNOL WINKEL:

  • Maandag 27 febr  LOSSE THEMADAGEN
  • Dinsdag 28 febr  LOSSE THEMADAGEN
  • Woensdag 1 maart  LOSSE THEMADAGEN
  • Donderdag 2 maart LOSSE THEMADAGEN
  • Vrijdag 3 maart LOSSE THEMADAGEN


Ben je tussen de 5 en 9 jaar oud, lijkt je dit leuk? Je kunt zelf het aantal dagen kiezen!
Geef je dan op via onderstaande inschrijfformulier!

 

INSCHRIJFFORMULIER THEATERKAMP: